UUSIA TUULIA KSPK:ssa

Keski-Suomen perhokalastajat ry jatkaa uusilla virtauksilla vuonna 2018.

Tulevana kesänä seura järjestää jäsenilleen mm. retken Konneveden koskille ja heinäkuun puolivälissä  kaukomatkan Ruotsin Slagnäsiin. Seuratoiminnan ydintä ovat jatkossakin kerhoillat ja kalaretket. Lisäksi peruskurssi toteutetaan uusimuotoisena. Kerhoilloissa teemat ovat monipuolisia ja mm. Jarkko Suominen, Matti Huitila ja Ville Manninen ovat alkuvuonna vierainamme.

Konneveden retki pyritään järjestämään 15.-16.6. Pyydämme kaikkia kiinnostuneita ilmoittautumaan osoitteeseen sami.nivala@kspk.fi vielä joulukuun aikana, jotta saamme mitoitettua varaukset. Omavastuu Konneveden reissusta on noin 50 €. Slagnäsin retkestä tarkemmin tietoa 14.2. kerhoillassa.

Pitkäaikainen puheenjohtajamme Jouko Keto nimitettiin seuran  kunniajäseneksi.

Seuran toimintasuunnitelma vuodelle 2018 on nähtävissä sivulla www.kspk.fi. Seurat internetsivuja tullaan uudistamaan, lisäksi seuralla on facebook-sivu ja instagram tili, joita kannattaa seurata ja käyttää aktiivisesti.

Syyskokous valitsi 26.10.2017 seuralle hallituksen, ja puheenjohtajaksi valittiin Jarkko Pirkkalainen. Jarkko on myös Suomen Nuorten perhomaajoukkueen manageri. Hallituksen muut jäsenet ovat Nina Rautiainen, Pekka Silvennoinen, Sami Nivala, Lauri Hiekkataipale ja Antero Kivelä. Sihteerinä jatkaa Elias Päivinen. Lisäksi hallitus vahvisti itseään nimeämällä seuratoiminnan kehittämisryhmän, johon kuuluvat Timo Anttila, Sami Viinikainen, Jussi Pekkarinen, Jari Liljeroos, Jouko Keto, Tuukka Kainulainen ja Onni Pirkkalainen.

Myös uudet jäsenet ovat tervetulleita toimintaan! Ilmoittautua voi seuran nettisivuilla ja lisätietoa saa ottamalla yhteyttä hallitus@kspk.fi.